Onze vloot

Sportlaan 12
4695 BA Sint-Maartensdijk

e-mail: [email protected]

Magni 6.30

Roterende Verreiker 30 meter

Deze verreiker is voorzien van elektrische werkvoorbereiding zodat wij ook inzet kunnen garanderen als projecten duurzaam gerealiseerd dienen te worden.

Dit wordt door een combinatie van elektrisch draaien en een 95% neutrale brandstof zodat er geen stilstand ontstaat op het moment dat het electrisch draaien afneemt qua capaciteit.
De 95% neutrale brandstof zorgt ervoor dat de uitstoot nihil blijft en u dus aan de milieu-eisen kunt blijven voldoen terwijl wij op een verantwoorde manier ons werk kunnen blijven doen.

Manitou MRT 2550+ – Manitou MRT 2150+

De Manitou MRT 2550 + is uitgerust met een overdruk unit en is dus uitermate geschikt voor het werk in de asbestsanering.

Deze machine wordt regelmatig ingehuurd om deze asbestsanering werkzaamheden te verrichten voor onze vaste opdrachtgevers.

Alle machinisten hebben de bijbehorende certificaten behaald en zijn dus op de hoogte van de regelgeving die gehanteerd wordt in deze tak van sport.

Maar ook is deze machine volledig uitgerust om op allerhande projecten ingezet te worden zoals ook onze Manitou mrt 2150 + om alle voorkomende werkzaamheden te verrichten en dit gebeurd op een efficiënte en kostenbesparende maar vooral veilige manier.

Daarom zijn al onze verreikers voorzien van camera’s rondom de gehele machine zodat de machinist precies kan zien wat de situatie is rondom de machine en op hoogte dit voorkomt schade en bevordert het verantwoord en veilig werken en hijsen zodat ook de veiligheid van de andere medewerkers aanwezig op het project gegarandeerd kan worden.

Jos Schot

Jos Schot

Eigenaar

Peter

Peter

Projectmanager

Bianca

Bianca

Drijvende kracht