Mogelijkheden


Bij Schot Verreiker Verhuur zijn de mogelijkheden ongekend. Door in het bezit te zijn van meerdere verreikers, waaronder roterende, zijn de mogelijkheden van inzetbaarheid enorm toegenomen.
De verreikers zijn allemaal voorzien van een eigen kraanboek en hulpmaterialen zoals: hijsbanden, stroppen, kettingen, tweesprongen, viersprongen, sjorbanden, voorlopers en singels.

De MRT 2150 Roterende Verreikers kunnen worden voorzien van Roetfilter(om binnen in gebouwen of hallen/loodsen te draaien en dat er dan minder uitstoot is van gevaarlijke gassen en dergelijke…
Ook hebben we tegenwoordig een Gipskantelbak in onze verhuurvloot.

gipskantelbak
 
 
 
 
 
 
 
 
Overige hulpmiddelen die extra te huur worden aangeboden zijn:
– de werkbak met werkruimte van 4 meter
– de lier
– de grondbak
– de betonkubel
– de radiografische bediening
– evenaars
– Stenen/Huloklem
– Gipskantelbak
– de Romastor(roterend lepelbord)

Variƫrende inzetbaarheid:
Verreikers zijn functionele machines die veel werk uit handen nemen. Ze hebben hierdoor een tijd en kostenbesparende functie. Zeker in een tijd dat het moeilijk is om aan goed personeel te komen, is de inzet van een verreiken de tijd en kostenbesparende oplossing om meer werk uit te voeren.

De verreikers van Schot Verreiker Verhuur zijn in de loop der jaren op verschillende disciplines ingezet, we zetten de diverse disciplines voor u op een rijtje:
– weg en waterbouw
– woningbouw
– utiliteitsbouw
– kassenbouw
– landbouw
– asbestverwijdering

Verder valt bijvoorbeeld ook te denken aan de inzet van verreikers bij schilderwerken, glazenwassers, gevelrenovatie en overige werkzaamheden tot een hoogte van 21 meter.

Samenwerking:
Doordat de vraag naar verreikers dusdanig stijgt, zijn de verreikers van Schot Verreiker Verhuur dagelijks aan het werk.
Om een constante kwaliteit te kunnen garanderen en aan de wensen van de opdrachtgevers te kunnen voldoen werkt Schot Verreiker Verhuur regelmatig samen met andere gerenommeerde verreikerverhuurbedrijven.

Door de jarenlange ervaring in het vak kan optimaal gehoor worden gegeven aan de wensen van de opdrachtgevers.

Transport: Schot Verreiker Verhuur draagt zelf zorg voor het vervoer van zijn verreikers. Hierdoor is men niet afhankelijk van een transportbedrijf.

De verreiker met hulpmiddelen kan dus moeiteloos van de ene naar de andere plaats van bestemming worden gebracht. Dit heeft als voordeel dat men kan realiseren wat de opdrachtgever wenst: op de juiste tijd, de juiste plaats en met het benodigde materieel.

Flexibiliteit: Omdat de chauffeur van de truck tevens de verreikermachinist is, kunnen we erg flexibel werken.

Hierdoor zijn dubbele ritten overbodig en is de machinist ook gelijk het aanspreekpunt voor het maken van de afspraken. Door deze korte lijnen worden ongemakken voorkomen en bespaart het de opdrachtgever tijd en geld.